Om Mr. Bowtie

Home/Om Mr. Bowtie

Om Mr. Bowtie

Hos Mr. Bowtie lever vi efter visionen:

”bedre kvalitet til en billigere pris”

Som forbrugere af butterflies har vi ofte haft svært ved at fremskaffe kvalitetsprodukter til en fornuftig pris på det danske marked. Og at købe produkter fra udlandet kan ofte være en både dyr og langsommelig affære. Derfor har vi skabt virksomheden Mr. Bowtie.

Med Mr. Bowtie tilbyder vi unikke kvalitets butterflies til en billig pris. Med en stigende efterspørgsel på det danske marked, mener vi også at udvalget skal forbedres.

Netop derfor giver vi dig muligheden for at købe butterflies af ægte silke til en billig pris.

Vi har nøjsomt valgt en række designs som vi mener er både stilfulde og sjove. Vi har modeller som kan bruges til formelle middage hvor en stilet og neutral butterfly passer bedst, men også mere farvefulde og friske butterflies som kan bruges til både hverdag og fest.

Vi ønsker at du har mulighed for at finde en butterfly som dækker dit behov, og netop derfor forsøger vi at sammensætte et bredt sortiment.

Hvis der er designs eller modeller som du synes vi mangler på siden er du velkommen til at kontakte os med ideer, ris eller ros. Vi vil meget gerne høre hvad du synes om udvalget og hvad du mener vil kunne bidrage til et endnu bedre sortiment. Du kan findes vores kontakt information under Kontakt .